Panell de vidre d'exhibició de LCD de TN

Panell de vidre d'exhibició de LCD de TN

Trenat Nematic (TN) LCDs TN exhibicions tenen un 90° o menys gir (la rotació de les molècules d'un avió de l'exhibició a l'altre). Tots a passiu empenta directa, matriu activa i passiva de més baix nivells (x2 per x32) multiplexat LCDs tenen un gir de 90 °. La bàsica Twisted Nematic (TN) LCD...

Detalls del producte

Trenat LCDs Nematic (TN)

TN exhibicions tenen un 90° o menys gir (la rotació de les molècules d'un avió de l'exhibició a l'altre). Tots a passiu empenta directa, matriu activa i passiva de més baix nivells (x2 per x32) multiplexat LCDs tenen un gir de 90 °.

La bàsica Twisted Nematic (TN) LCD consisteix en una capa de material de cristall líquid amb el suport de dues plaques de vidre. El material de cristall líquid és una barreja de llargs, cilíndricament en forma de molècules amb diferents propietats elèctriques i òptiques, segons sentit.

En les superfícies interiors de les plaques de vidre són transparents elèctrodes, que són iguals per formar la imatge visual desitjat. Les superfícies interiors estan cobertes per un polímer, que es frega per tal que el material de cristall líquid a una superfície determina un pla perpendicular a l'altre. A través de pel. lícula de cristall líquid, les molècules formen un gir de 90°.

A la superfície exterior de les plaques de vidre, polarizers es col·loquen de manera que són paral·leles a l'orientació del cristall líquid i perpendiculars entre si. En el "fora" estat, llum que entra el polaritzador primer s'orienta el gir de capa de cristall líquid a la segona polaritzador, a través del qual es transmet. Quan la cèl·lula està ple d'energia, el material LC està alineat amb el camp elèctric. llum transmesa a través de la primera polaritzador és bloquejat per la segona polaritzador, formant una imatge fosc. L'efecte pot ser revertida si la polarizers estan col·locades de manera paral·lela a l'altre, i es forma una imatge de llum sobre un fons fosc.

La tecnologia TN ve en una coloració sol; és caràcters en negre sobre fons gris. És el menys car, però no té la qualitat visual més baix, principalment en l'angle de visió.


Un parell de:Exhibició de LCD de caràcter BCB1602-10 Següent:Panell de vidre HTN exhibició de LCD

Investigació