Panell de vidre STN exhibició de LCD

Panell de vidre STN exhibició de LCD

Súper Twisted Nematic (STN) LCDs encara Twisted Nematic LCDs pot ser conduït de manera temps multiplexació per augmentar la informació d'exhibició, estan restringits en termes reduït contrast i angle de visió limitat. Per aconseguir més altament multiplexat exhibicions, súper gir tecnologia és...

Detalls del producte

LCDs Nematic súper trenat (STN)

Encara que Twisted Nematic LCDs pot ser conduït de manera temps multiplexació per augmentar la informació d'exhibició, que són restringides en termes reduït contrast i angle de visió limitat. Per aconseguir més altament multiplexat exhibicions, toc súper tecnologia s'aplica.

Súper Twisted Nematic LCDs tenen un toc que és superior a 90 º, però menys de 360°. Actualment la majoria STN vociferen es fan amb un toc entre 180° i 270°. El major gir angles causa més pronunciat corbes llindar que posar el a i fora de les tensions més proper junts. Els llindars més pronunciat permeten taxes múltiplex superior a 32 a assolir.

En aquest tipus de pantalla, el material LC pateix una major de 90° gir de plat a plat; gamma de valors típics de 180° per 270°. La polarizers en aquest cas no són muntada paral·lelament a la LC a la superfície però més aviat alguns angles. La cèl·lula, per tant, no funciona en un llum "guiar" principi, com Twisted Nematic LCDs, però en un principi birefringència. La posició de la polarizers, les impureses comunes de la LC i el gruix de la cèl·lula s'escullen prudentment que resulti en un determinat color a l'estat "fora". En general, és un groc-verd per maximitzar la proporció de contrast. La LC en la cel·la es "súper torça" que li donarà la possibilitat d'utilitzar una alta taxa múltiplex. Com s'incrementa el gir, les molècules LC enmig de la capa estan alineats amb el camp elèctric aplicat pels més petits canvis en la tensió. Això dóna lloc a una transmissió molt inclinat vs corba tensió, que permet fins a 240-línia multiplexació.

La tecnologia STN ve en dues coloracions, verd STN i plata STN. STN-Green ha violeta fosc / negre personatges sobre fons verd. L'argent-STN ha blau fosc / negre personatges sobre fons platejat. Tot i que el seu cost és en el nivell mitjà, però té molt bona qualitat visual. El contrast és similar a tecnologia TN.


Un parell de:Exhibició de LCD de caràcter BCB1602-02 Següent:Exhibició de LCD de caràcter BCB1602-11

Investigació